Ēteriskā eļļa, saldais apelsīns
search
  • Ēteriskā eļļa, saldais apelsīns

Ēteriskā eļļa, saldais apelsīns

Nav ieteicams izmantot ar stearīnu un parafīnu. Pievieno 1-5% jeb 10-50ml uz 1kg sveču vaska, atkarībā no vēlamā aromāta intensitātes.

Saldā apelsīnu eļļa, ko iegūst no Rutaceae dzimtas Citrus Sinensis augļiem (apelsīnkokiem), kuru dzimtene ir Indija, Pakistāna, Vjetnama un Ķīnas dienvidaustrumu daļa un kurus arābi ieveduši Rietumos.

Apelsīnu ēteriskajai eļļai piemīt pretiekaisuma, antiseptiska, baktericīda, nervus nomierinoša, fungicīda, hipotensīva, gremošanu stimulējoša, limfas un kuņģa darbību veicinoša iedarbība, kā arī tā ir augstu novērtēta kosmētikā, jo labvēlīgi iedarbojas uz ādu.

Aromterapijā tā sniedz mums labsajūtu, relaksāciju, mierinājumu.

Vairāk par apelsīna iedarbību uz cilvēku var lasīt fitoterapija.lv

Glabāt tumšā vietā.

Tilpums: 10 ml
Daudzums

Datu lapa

Pielietojums
Difuzori
Sveces
Ziepes
Aromāts
Apelsīns
Sastāvs (INCI)
Citrus aurantium dulcis
Izcelsmes valsts
Spānija
Ražotājvalsts
Spānija

Specifiskas norādes

ean13
1063

Jums arī varētu patikt

Produkta vērtējums

Vidējais vērtējums

5.0
6 Vērtējums
★★★★★ Izcili 6
★★★★☆ Labi 0
★★★☆☆ Vidēji 0
★★☆☆☆ Slikti 0
★☆☆☆☆ Briesmīgi 0

  • Vērtējums (6)