• Jauns
Ēteriskā eļļa, īlangīlangs
search
  • Ēteriskā eļļa, īlangīlangs

Ēteriskā eļļa, īlangīlangs

4,90 €
AR PVN
Pircēju vērtējums:
(0)

Īlangīlangs ēteriskā eļļa ir smaržīgs eliksīrs, ko destilē no maigajiem kanangas koka ziediem, kas ir iecienīta eksotiskā ziedu aromāta un spēcīgo terapeitisko īpašību dēļ. Šī eļļa ar bagātīgu, saldu aromātu, kurā jūtamas jasmīna un neroli nianses, valdzina sajūtas un nomierina garu.  Īlangīlangs eļļa ir pazīstama ar savām nomierinošajām un afrodiziaka īpašībām, tā veicina relaksāciju, mazina spriedzi un uzlabo emocionālo labsajūtu. Tā tiek novērtēta arī par spēju barot un stiprināt matus un ādu, padarot to par populāru sastāvdaļu skaistumkopšanas līdzekļos. Neatkarīgi no tā, vai tā tiek izsmidzināta, lai radītu mierīgu atmosfēru, vai lietota lokāli ādas kopšanai,  Īlangīlangs ēteriskā eļļa ikdienā veicina līdzsvaru, jutekliskumu un skaistumu. ēteriskā eļļa ir smaržīgs eliksīrs, ko destilē no maigajiem kanangas koka ziediem, kas ir iecienīta eksotiskā ziedu aromāta un spēcīgo terapeitisko īpašību dēļ. 

Tilpums: 10 ml
Daudzums

Datu lapa

Pielietojums
Difuzori
Ziepes
Sastāvs (INCI)
Cananga odorata
Izcelsmes valsts
Madagaskara
Ražotājvalsts
Lielbritānija