• Jauns
Ēteriskā eļļa, rožkoks
search
  • Ēteriskā eļļa, rožkoks

Ēteriskā eļļa, rožkoks

7,60 €
AR PVN
Pircēju vērtējums:
(0)

rožkoka koksnes ekstrakts, kas iegūts no rožainā ceriņa lapām, ir vērtīga botāniska sastāvdaļa, kas pazīstama ar savām aromātiskajām un ārstnieciskajām īpašībām. Pateicoties maigajam ziedu aromātam, kas atgādina rožu smaržu, šis ekstrakts tiek augstu vērtēts ādas kopšanas un aromterapijas nozarē, jo tam piemīt nomierinoša un atjaunojoša iedarbība. Bagāts ar antioksidantiem un pretiekaisuma savienojumiem, tas baro ādu, padarot to mitrinātu, mirdzošu un līdzsvarotu. rožkoka koksnes ekstrakts, kas ietver gan dabas sensoros, gan terapeitiskos aspektus, piedāvā harmonisku skaistumkopšanas un labsajūtas priekšrocību apvienojumu.

Tilpums: 10 ml
Daudzums

Datu lapa

Pielietojums
Difuzori
Ziepes
Sastāvs (INCI)
Aniba Rosaeodora
Izcelsmes valsts
Indija
Ražotājvalsts
Lielbritānija