Jaunākie raksti

Recepte sojas vaska konteinersvecei ar vaniļas deserta aromātu

Lai izveidotu šādu sojas vaska konteinersveci krēmkrāsā ar pasakaini gardo vaniļas deserta aromātu, seko līdzi receptes instrukcijām.

Droši dalies komentāru sadaļā ar savu pieredzi, kā arī uzdod jautājumus, ar prieku atbildēsim uz tiem. 

Lai top!

BŪS NEPIECIEŠAMS

SOLI PA SOLIM

  1. ⁠leber sojas vasku kausejamā traukā un liec ūdens peldē kauseties līdz 80°.
  2. Kad vasks pilnībā izkusis pieber krēma krāsu. Kārtīgi samaisi līdz krāsa kļūst vienmērīga.
  3. Pielej vaniļas deserta aromātu un maisi apmēram 2 min.
  4. Sagatavo glāzi, to uzsildot - tas nodrošinās vaska labāku pielipšanu pie glāzes.
  5. Iestiprini glāzes centrā dakti - to var pielīmēt pie glāzes pamatnes ar speciālajām apbusējām uzlīmēm.
  6. Kad vasks ir temperatūrā ap 65°, ⁠to ielej traukā ar dakti.
  7. Nosptiprini dakti glāzes augšā, lai tā būtu taisna un centrā. Tam var izmantot speciālus dakts fiksatorus - koka vai metāla.
  8. Atstāj nostāvēt pirms dedzinašanas 72 stundas.

ZINĀŠANAI

  • Šādi lieta svece deg aptuveni 33 stundas.
  • Pirms sveces degšanas, ļauj tai atpūsties 72 stundas.

Lai pārbaudītu, ka viss darbojās, mēs paši izmēģinājām izgatavot sveci pēc šīs receptes trīs reizes, lūk, bildēs zemāk ir redzams iegūtais rezultāts - skaista krēmkrāsas svece gatava dedzināšanai, un kā redzams pēdējās divās bildēs, svece izdeg pilnībā un pāri palikušā vaska daudzums ir minimāls.

Posted in: Sveces, Receptes

Pievienot komentāru