

EcoSoya CB-Advanced ir pilnībā izstrādāts, vienreizējas iepildīšanas, dabīgs sojas vasks, kam nav nepieciešamas nekādas piedevas.
EcoSoya CB-Advanced ir mūsu klāsta modernākais konteineru maisījums, un tam piemīt lieliska smaržu izplatība un saķere ar stiklu, un tas izlejas ar gludu, līdzenu virsmu un ir ļoti izturīgs pret sasalšanu. Šis vasks var saturēt līdz pat 12 % aromātu.
Mēs iesakām šo vasku uzkarsēt līdz aptuveni 70 grādiem, lai tas izkustu, un ieliet 60 grādu temperatūrā. Lai iegūtu optimālus rezultātus, pievienojiet smaržvielas pēc iespējas tuvāk ieliešanas temperatūrai.
Zemāk sadaļā Apraksts ir sniegtas ērtas instrukcijas, kas palīdzēs Tev sasniegt labākos rezultātus!
Tehniskā dokumentācija pieejama šeit.
Izlemiet, kāda izmēra trauku vēlaties izmantot, un izvēlieties piemērotu dakti (vēlams Stabilo sērijas). Dabiskajiem vaskiem ir nepieciešams lielāka dakts nekā tradicionālajiem parafīna vaskiem. Novietojiet dakti traukā tā centrālajā daļā. Lai piestiprinātu dakti pie trauka, varat izmantot dakts uzlīmes vai izkausētu vasku.
Nosveriet savu vasku, lai pārliecinātos, ka esat ieguvis pareizo daudzumu savam traukam. Uzkarsējiet EcoSoya līdz 75°C, lai izkausētu. Ilgstoši nesildiet temperatūrā, kas pārsniedz 90°C. Izkausētu vasku var droši uzglabāt līdz pat nedēļai, atdzesējiet vasku līdz 60°C un pārklājiet.
Izvēlieties smaržīgo eļļu un krāsvielu, kas ir piemērota izmantošanai dabīgajā vaskā. Ļaujiet vaskam atdzist līdz 60°C, tad pievienojiet smaržīgo eļļu un 2 minūtes viegli maisiet, lai tā apvienotos.
Ielejiet uzreiz pēc smaržīgās eļļas pievienošanas. Ja neizmantojat smaržīgo eļļu, ielejiet 60°C temperatūrā. Mēs iesakām sildīt trauku, lai nodrošinātu optimālu stikla saķeri.
Atstājiet sveces nostādināties vismaz 48 stundas istabas temperatūrā (aptuveni 20-25°C). Kad svece ir nostāvējusies, varat sākt testēt, piemēram, degšanas baseina diametru un kvalitāti.
Lai uzlabotu sveces veiktspēju, ir labi pārbaudīt vienu mainīgo lielumu vienlaikus, lai izolētu cēloni un mainītu tā ietekmi.
Mainīgie lieliumi var būt šādi: trauks, vasks, krāsviela, smaržviela, dakts, liešanas temperatūra, ražošanas apstākļi un vides apstākļi, piemēram, dzesēšanas temperatūra. Kad esat atraduši ideālos apstākļus, mēģiniet tos pēc iespējas precīzāk atkārtot nākamajām partijām.
Ja rodas problēmas, varat mēģināt rīkoties šādi: