• Nav noliktavā
Sojas vasks stavsvecēm, Keragreen Soy Pillar
search
  • Sojas vasks stavsvecēm, Keragreen Soy Pillar

Sojas vasks stavsvecēm, Keragreen Soy Pillar

Keragreen Pillar ir maisījums, kas īpaši izstrādāts stāvsveču ražošanai. Tas ir piemērots turpmākai sajaukšanai ar smaržvielām un eļļā šķīstošām krāsvielām. Keragreen Soy Pillar maisījums ir bioloģiski noārdāms un piemērots vegāniem. Tā ražošanā nav izmantoti dzīvnieku izcelsmes produkti un nav veikti testi ar dzīvniekiem.

  • Ekoloģisks: izgatavots no atjaunojamiem un bioloģiski noārdāmiem resursiem;
  • Netoksisks: nesatur veselībai un videi kaitīgas vielas;
  • Tīra degšana: samazinātas kvēpu un dūmu emisijas;
  • Viegli lietojams: paredzēts izmantošanai dažādās veidnēs.

  • Nesatur ĢMO
  • 100% vegāns
  • Atbilst REACH
  • Lietošanai kosmētikas līdzekļos
  • Saskarei ar pārtiku
Iepakojums 1 kg
Daudzums
Nav noliktavā

Dakts

Izlemiet, kāda izmēra veidni vēlaties izmantot, un izvēlieties piemērotu dakti (vēlams Stabilo sērijas). Dabiskajiem vaskiem ir nepieciešams lielāka dakts nekā tradicionālajiem parafīna vaskiem.

Izkausējiet vasku

Nosveriet savu vasku, lai pārliecinātos, ka esat ieguvis pareizo daudzumu savam traukam. Uzkarsējiet vasku līdz 70°C, lai izkausētu. Ilgstoši nesildiet temperatūrā, kas pārsniedz 70°C. Izkausētu vasku var droši uzglabāt līdz pat nedēļai, atdzesējiet vasku līdz 60°C un pārklājiet.

Aromāts un krāsvielas

Izvēlieties aromātisko eļļu un krāsvielu, kas ir piemērota izmantošanai dabīgajā vaskā. Ļaujiet vaskam atdzist līdz 60°C, tad pievienojiet smaržīgo eļļu un 2 minūtes viegli maisiet, lai tā apvienotos.

Laiks ieliešanai

Ielejiet uzreiz pēc aromātiskās eļļas pievienošanas. Ja neizmantojat aromātisko eļļu, ielejiet 60°C temperatūrā.

Uzstādīšana un testa degšana

Atstājiet sveces nostādināties vismaz 48 stundas istabas temperatūrā (aptuveni 20-25°C). Kad svece ir nostāvējusies, varat sākt testēt, piemēram, degšanas baseina diametru un kvalitāti.

Padomi un triki

Lai uzlabotu sveces veiktspēju, ir labi pārbaudīt vienu mainīgo lielumu vienlaikus, lai izolētu cēloni un mainītu tā ietekmi.

Mainīgie lieliumi var būt šādi: veidne, vasks, krāsviela, smaržviela, dakts, liešanas temperatūra, ražošanas apstākļi un vides apstākļi, piemēram, dzesēšanas temperatūra. Kad esat atraduši ideālos apstākļus, mēģiniet tos pēc iespējas precīzāk atkārtot nākamajām partijām.

Ja rodas problēmas, varat mēģināt rīkoties šādi:

  1. Izgatavojiet sveci veidnē, kurā ir tikai vasks un dakts (bez krāsvielas vai smaržvielas).
  2. Soli pa solim mainiet kādu mainīgo lielumu, piemēram, pievienojiet svecei krāsvielu, bet nepievienojiet smaržvielu. Noteikti izmēģiniet dažādu ražotāju un veidu smaržvielas, daktis, krāsvielas u. c., līdz sasniegsiet vēlamo rezultātu.
  3. Kad esat atraduši ideālos apstākļus, pierakstiet tos un centieties tos atkārtot nākamajām partijām.

Datu lapa

Sveces veids
Stāvsvece
Vaska veids
Sojas vasks
Aromāts
-Nav
Krāsa
Balta
Kušanas / sastingšanas punkts (°C)
57-63
Kausēšanas temperatūra (°C)
65-70
Liešanas temperatūra (°C)
60-65
Ražotājvalsts
Francija

Produkta vērtējums

Vidējais vērtējums

5.0
8 Vērtējums
★★★★★ Izcili 8
★★★★☆ Labi 0
★★★☆☆ Vidēji 0
★★☆☆☆ Slikti 0
★☆☆☆☆ Briesmīgi 0

  • Vērtējums (8)